Vrijgezellenfeesten leiden

vrijgezellenfeest paaldansen Leiden

Workshops

Ontdek de ultieme vrijgezellenfeestervaring met onze gevarieerde workshops die garant staan voor plezier, sportiviteit en mooie herinneringen. Wij hebben de perfecte workshops om de aanstaande bruiloft te vieren. Wij bieden diverse workshops voor zowel mannen als vrouwen die wij  aanpassen naar jullie wensen. Wil je een sportieve variant waarbij je je kunt uitleven of liever een sensuele variant waarbij je verleidelijke moves leert. 

Een populaire workshop voor vrijgezellenfeesten is de workshop paaldansen. Dit is namelijk een perfecte combinatie van sportiviteit, sensualiteit en humor. Hiernaast bieden wij ook diverse dans workshops.

Lees meer in ons workshop aanbod

 

BACHELOR(ETTE) DELUXE

Maak je geen zorgen over het regelen van extra’s voor je vrijgezellenfeest in Leiden. Kies voor ons Bachelorette deluxe pakket, waarbij we je helpen met het maken van reserveringen voor een heerlijk 3-gangen diner of een gezellige high tea in het centrum van leiden. Leiden is de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest. Met zijn sfeervolle grachten, gezellige terrasjes en uitgaansleven biedt Leiden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag met je vriendinnen. Om het helemaal af te maken kunnen wij je ook helpen bij het boeken van een show van een stripper zodat je vrijgezellenfeest helemaal compleet is. 

Voor een dagvullend programma is het ook mogelijk om naast een workshop een hilarisch vrijgezellenspel te booken. Dit is een grappig en pikant spel met opdrachten en quiz elementen speciaal ontworpen voor vrijgezellenfeesten. 

Neem vandaag nog contact met ons op en maak van je vrijgezellenfeest een onvergetelijk spektakel!

*Tips voor het organiseren van je vrijgezellenfeest vind je hier

AANVRAAG FORMULIER

Scroll to Top