ONZE LESSEN

PAALDANSEN VOOR BEGINNERS 1&2

Je hoeft voor deze lessen geen ervaring te hebben, de lessen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, sportervaring, flexibiliteit, lichaamsbouw etc. Je kunt ook een proefles volgen!
Tijdens deze lessen leer je de basistechnieken van het paaldansen. We werken op een leuke manier aan het opbouwen van kracht, flexibiliteit, balans en zelfvertrouwen. We gaan oefenen met basis grip- en draai technieken en wie weet hang jij na een paar lessen al ondersteboven in de paal!
We werken met kleine groepen van max. 12 waardoor we persoonlijke aandacht kunnen geven.

qua kleding adviseer ik een kort broekje en een mouwloze top. Eventueel een legging voor de warming up. Verder verzoeken wij om geen crèmes of bodylotion op de huid te gebruiken minstens 24 uur voordat je komt trainen

Data
Er zijn beginnerslessen op maandag, dinsdag, woensdag (all-levels), donderdag, vrijdag (all-levels) en zaterdag en zondag. We werken in deze lessen met doorlopende instroom, het is dus mogelijk om ieder moment van het jaar te starten.
Zie ons lesrooster voor de meest actuele data.

PAALDANSEN ALL LEVELS

In deze les worden alle niveaus gemixt. De les is zo ingericht dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan werken. Op deze manier kun je ook van elkaar leren en elkaar inspireren! 

Data
Er zijn all levels lessen op vrijdagen van 18.30 – 19.30 en op woensdagen van 20:00-21:00
Zie ons lesrooster voor de meest actuele data.

PAALDANSEN INTERMEDIATE 1&2

Heb jij inmiddels alle basistechnieken van het paaldansen onder de knie en ben je toe aan meer uitdaging? Dan zijn deze lessen voor jou!
In deze les leer je moeilijkere spins & tricks en nieuwe soorten grip, bijvoorbeeld de shouldermount en handspring. Je wordt meer uitgedaagd qua kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Data
Maandag avond 18.30-19.30, Dinsdag avond 20:00-21:00 en Zondag ochtend 11:30-12:30.
Zie ons lesrooster voor de meest actuele data.

PAALDANSEN VOOR GEVORDERDEN​

De gevorderden les is het hoogste niveau en de oefeningen die in het begin onhaalbaar leken worden in deze les mogelijk. Je bouwt een extreme kracht en lenigheid op om de moeilijkste oefeningen uit te kunnen voeren. Er zijn ontzettend veel variëteiten aan moeilijke oefeningen dus je kan je grenzen in deze les blijven verleggen. 

Data
Gevorderden kunnen meetrainen tijdens de all-levels les op vrijdagen 18:30 – 19:30

Heels

Voel je op en top vrouwelijk en werk aan je zelf vertrouwen tijdens de Heels lessen. Tijdens deze lessen leer je vloerwerk, danspasjes en tricks verweven in een sensuele choreografie. Je mag hakken dragen maar dat is niet verplicht. Wel is het raadzaam om kniebeschermers te dragen. 

Data
De Heels lessen starten vanaf januari 2024 op Vrijdagen van 19:30  – 20:30 

AERIAL HOOP

Aerial Hoop is een kunstvorm die steeds populairder wordt. Het is een sport die uit het circus is gehaald en mogelijk is gemaakt voor iedereen om te gaan beoefenen. In de circus wereld ook wel beter bekent als lyra. Het is als het waren een grote hoela hoop in de lucht waar je leuke oefeningen in kan doen.  Aerial Hoop is een sport waarbij al je spieren in je lichaam samen leren werken en samen tot een sterk orgaan worden ontwikkeld. Aerial Hoop is voor iedereen! Jong of oud, groot of klein, bij elke leeftijdsgroep en lichaamsbouw past een oefening.  Je hoeft dus geen  achtergrond ervaring te hebben om aan onze Aerial Hoop lessen mee te kunnen doen.
Ter bescherming van je huid raden we je aan kleding te dragen die je bovenlichaam en knieën bedekken.

Data
Woensdag avond van 18:50 – 19:50.

YOGA

Yin yang yoga is een combinatie van twee zeer verschillende yogastijlen die zijn samengebracht om de flexibiliteit te verbeteren, ontspanning aan te moedigen, balans te verbeteren en je lichaam te versterken. De les is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt met yoga!

Naast deze les is er ook de Pole conditioning & Yoga les. Deze les is een combinatie van een interval workout in de paal en yoga. We warmen op met een flow en eindigen de les met yin yoga houdingen. 

Data
Er zijn Yoga lessen op zaterdagochtend  maandagavond van 20:30 – 21:30. De conditioning & yoga les is op woensdagen om 17:40.

4-WEEKSE CURSUS PAALDANSEN VOOR BEGINNERS

Deze cursus is geschikt voor complete beginners.
Je hoeft voor deze cursus geen ervaring te hebben, de lessen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, sportervaring, flexibiliteit, lichaamsbouw etc. Tijdens deze cursus leer je de basis technieken van het paaldansen. We werken op een leuke manier aan het opbouwen van kracht, flexibiliteit, balans en zelfvertrouwen. We gaan oefenen met basis grip en draai technieken en wie weet hang jij na een paar lessen al ondersteboven in de paal!
We werken met kleine groepen van max. 12 waardoor we persoonlijke aandacht kunnen geven.
Kosten voor de 4-weekse cursus zijn €37,50.
Als je een keer niet kan kun je deze les inhalen op een andere dagen. Het is ook mogelijk om te starten met paaldansen tijdens de reguliere beginners of all-levels lessen.  

Data
– 23-11-2023
Staan er geen nieuwe cursussen in de agenda of is het op een dag/tijd die jou niet goed uitkomt? Stuur ons een bericht en we kijken samen naar de mogelijkheden!

BEGINNERSCURSUS PAALDANSEN 40+ (3 WEKEN)

Deze cursus is speciaal geschikt voor 40-plussers zonder paaldans ervaring.
Tijdens deze cursus leer je de basis technieken van het paaldansen. We werken op een leuke manier aan het opbouwen van kracht, flexibiliteit, balans en zelfvertrouwen.
We gaan oefenen met basis grip en draaitechnieken en wie weet hang jij na een paar lessen al ondersteboven in de paal!
We werken met kleine groepen van max. 12 waardoor we persoonlijke aandacht kunnen geven.
Kosten voor de 3-weekse cursus zijn €30.

Data
Heb je interesse in deze cursus stuur dan een email naar bodypolemind@gmail.com.
Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 4) kan er een cursus gestart worden op zondagmiddag. 

CONDITIONING & STRETCH

Wil je werken aan je lenigheid, conditie en kracht? Dat kan met deze lessen. Tijdens deze lessen doen we  aan spierversterkende oefeningen voor het gehele lichaam. We vergroten het  uithoudingsvermogen werken aan lenigheid. Dit zijn essentiele elementen voor het paaldansen. Dit doen we in verschillende stijlen.
Het is bij een aantal van deze lessen ook mogelijk om online deel te nemen. Staat deze mogelijkheid niet in het rooster en wil je graag online deelnemen stuur dan even een bericht dan kijken we naar de mogelijkheden.

Data
Er zijn Yoga & stretch lessen op maandag avond 20:30-21:30; Conditioning & stretch lessen op dinsdag avond van 19:30 – 20:15; Pole condiotioning & yoga op woensdag avond van 17:40 – 18:30 en Flexibileits  lessen op zondag 12:35 – 13:20. 

Scroll naar boven