WORKSHOP AANBOD

vrijgezellenfeest leiden

Wij verzorgen op maat gemaakte workshops voor ieder groepsuitje.

We passen onze workshops aan naar jullie wensen en het niveau van de deelnemers. Je kunt kiezen uit een van onderstaande stijlen of een mix hiervan.

 

PAALDANSEN

Deze workshop is geschikt voor ieder groepsuitje. Een perfecte mix van plezier, sensualiteit en fitness om je lichaam te versterken en te laten stralen! Begin met een opzwepende warming-up en leer dan verschillende basis technieken van het paaldansen zoals draaien, klimmen en zitten in de paal. Aan het einde is er de mogelijkheid een spectaculaire move (met wat hulp), ondersteboven in de paal te proberen. We sluiten af met het maken van een leuke groepsfoto die we maken met een mobiele telefoon. Je mag uiteraard tijdens de workshop ook foto’s of filmpjes maken.

SEXY POLE

Leer verfijnde bewegingen, draaien en klimmen met een vleugje sensualiteit. Hakken zijn niet verplicht, maar zeker welkom. Aan het einde van deze workshop kun je je eigen choreografie samen stellen, met de geleerde oefeningen, en zo eindigen met een sexy dans om de paal. Voor wie wil is er de gelegenheid een video op te nemen of foto’s te maken met mobiele telefoon

paaldans workshop leiden
WORKSHOP PAALDANSEN LEIDEN

POLE BLISS

Wil je vooral veel lachen en plezier hebben kies dan voor “Pole Bliss,” waar plezier voorop staat en waar deelnemers verkleed mogen komen. Of het nu gaat om grappige kostuums of glamoureuze outfits, het is allemaal welkom. Tijdens de workshop leren jullie ook een aantal leuke foto poses, zodat jullie na afloop met prachtige herinneringen en foto’s naar huis gaan. Het wordt een onvergetelijke ervaring vol lachen, dansen en genieten van de paalsport!

CHAIR DANCE

Chair Dance is een sensuele dansstijl waarbij een stoel wordt gebruikt Het combineert elementen van dans, acrobatiek en burlesque tot een unieke en uitdagende ervaring. Bij Chair Dance draait alles om het gebruik van de stoel als verlengstuk van je lichaam, waardoor je een breed scala aan bewegingen kunt uitvoeren die moeiteloos elegant zijn.
Met Chair Dance kun je verschillende stijlen en sferen verkennen. Van sensueel en verleidelijk tot krachtig en energiek, het biedt eindeloze mogelijkheden om jouw eigen persoonlijkheid en stijl tot uiting te brengen. Door gebruik te maken van de stoel als hulpmiddel, kun je unieke poses aannemen, balanceren op de rand van de stoel, draaien om de leuning heen of zelfs op de stoel klimmen voor extra impact.

Het draait allemaal om het ontdekken van jouw innerlijke kracht, sensualiteit en zelfexpressie.

 

**Op locatie**

Indien er geschikte stoelen aanwezig zijn (stevig en zonder armleuningen) is het naast de workshop in onze dansstudio volgen, ook mogelijk de workshop chair dance op een door u gekozen locatie in Leiden te booken.

Chair dance Leiden vrijgezellenfeest
Burlesque workshop leiden

BURLESQUE

Ben je op zoek naar een unieke en spannende ervaring? Dan zijn onze Burlesque workshops op maat perfect voor jou. Tijdens deze workshops leer je de basis van Burleske dance en krijg je de kans om een leuke choreografie aan te leren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze workshops zijn geschikt voor iedereen. 

** Op locatie** 
Naast dat je deze workshop in onze dansstudio kunt volgen is er ook de mogelijkheid om deze op locatie te booken

HEELS / FEMININE DANCE

 Tijdens de Heels workshop van PaalDans Workshops Leiden geven we je tips en trucs om vol zelfvertrouwen en elegantie te bewegen op hoge hakken.  Deze workshop biedt niet alleen een leuke choreografie, maar ook de perfecte gelegenheid om je zelfvertrouwen een flinke boost te geven. Ontdek de kunst van elegant bewegen op hakken en laat jezelf stralen met elke stap. Of je nu een ervaren danseres bent of nog nooit eerder op hakken hebt gedanst, deze workshop is geschikt voor iedereen

 **Wat kun je verwachten tijdens de workshop** 

Allereerst zal een ervaren dans docente aanwezig zijn die jou stap voor stap begeleidt in het aanleren van verschillende moves en combinaties. Er wordt rekening gehouden met jouw niveau, zodat iedereen op haar eigen tempo kan groeien en genieten van de ervaring.

De workshop begint met een warm welkom van onze docente die jouw enthousiasme direct aanwakkert. Vervolgens is er een warming-up en neemt de docente je mee door verschillende technieken en bewegingen die je gaat combineren in een sensuele choreografie.

Tijdens de workshop staat niet alleen het aanleren van danspasjes centraal, maar ook het vergroten van jouw zelfvertrouwen en gevoel van sensualiteit. Je leert hoe je jouw lichaam op een elegante manier kunt bewegen terwijl je in evenwicht blijft op jouw hakken.  

De workshop heels is perfect voor vrijgezellenfeestenteamuitjes of gewoon als verwenmomentje voor jou en je vriendinnen

**Locatie**

De workshops vinden plaats in onze paaldansstudio op de Lijnbaan 3N in Leiderdorp. Het is ook mogelijk om deze workshop op locatie te booken

HEELS WORKSHOP , OP HAKKEN

TWERKEN

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende dansworkshop waarbij je je helemaal kunt uitleven? Dan ben je bij PaalDans Workshop Leiden aan het juiste adres. In onze twerk workshop leer je alle ins en outs van het twerken, dé populaire dansstijl die overal ter wereld aan populariteit wint. Tijdens de workshop leer je basis twerk techniekenvrouwelijke danspasjes en een leuke choreografie. Onze twerk workshop is niet alleen een sensuele ervaring maar ook een geweldige workout voor je buik, benen en billen en een flinke dosis humor.

Of je nu een beginnende danser bent of al wat ervaring hebt, wij passen onze workshops aan naar het niveau van de deelnemers zodat iedereen met onze workshops mee kan doen.

WORKSHOP TWERKEN LEIDEN

Aanvraag formulier

Scroll to Top