PAALDANSLESSEN IN LEIDEN

paaldans les leiden

Ben jij klaar om jouw paaldans vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor wekelijkse paaldanslessen!
Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde paaldanser, bij ons kun je leren paaldansen op je eigen niveau! Naast onze lessen paaldansen bieden wij ook andere lessen aan zoals aerial-hoop, en conditioning & stretch lessen.
Lees meer over onze diverse lessen via onderstaande knop

 

Je kunt bij onze paaldansstudio, Body Pole Mind Leiden, een proefles volgen voor maar €10,- 

Proefles

Waarom paaldansen?

Krachttraining, conditietraining en balansverbetering zijn slechts enkele van de vele voordelen die paaldansen biedt. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij onze paaldanslessen kun je op elk niveau instappen.

Een ander belangrijk aspect van paaldansen is het verbeteren van je lichaamshouding. Door de diverse oefeningen en bewegingen leer je om je lichaam op een elegante en krachtige manier te bewegen, wat resulteert in een betere houding in het dagelijks leven.

Naast fysieke voordelen helpt paaldansen ook bij het vergroten van je zelfvertrouwen. Door het leren van nieuwe moves en het behalen van persoonlijke doelen, groei je niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Scroll to Top